Ja, en je kunt je keuze op elk moment wijzigen:
• Blokkeren: klik in je DNA Connect-lijst op het keuzemenu rechts van het profiel van het verwante dier en kies ‘Blokkeren’. Jullie kunnen dan geen berichten meer uitwisselen.
• Deblokkeren: zoek de gebruiker in je lijst, klik opnieuw op het keuzemenu en kies de optie om de gebruiker te deblokkeren. De chat is dan weer beschikbaar.
