Ja, och du kan ändra dig när som helst:
• För att blockera: klicka på menyn till höger om släktingens profil i din DNA Connect-lista och välj ”Blockera”. Ni kan då inte längre utbyta meddelanden.
• För att avblockera: hitta användaren i listan, klicka på menyn igen och välj alternativet för att avblockera. Chatten blir då tillgänglig igen.
