Hvordan aktiverer eller deaktiverer jeg DNA Connect?

DNA Connect er deaktivert til du selv velger å aktivere tjenesten på din personlige side, via et eget valg som er adskilt fra resten av tjenesten. Når du aktiverer den:

•         Ser du kjæledyrets slektninger som også deltar, og de kan se kjæledyret ditt som slektning.

•         Eierne til disse slektningene ser kjæledyrets profil og navnene du har valgt, som kan være pseudonymer. De ser ikke e-postadressen eller kontaktopplysningene dine med mindre du velger å dele dem. Før aktivering viser vi hvilke profilopplysninger som blir synlige.

Du kan når som helst deaktivere tjenesten på din personlige side. Da slutter vi å lete etter slektninger, og innen rimelig teknisk behandlingstid forsvinner kjæledyret fra andre brukeres lister. Meldinger du allerede har sendt, slettes ikke fra andre brukeres samtaler.