Ja, og du kan når som helst ombestemme deg:
• For å blokkere: Klikk på menyen til høyre for slektningens profil i DNA Connect-listen, og velg «Blokker». Dere kan da ikke lenger utveksle meldinger.
• For å oppheve blokkeringen: Finn brukeren i listen, klikk på menyen igjen og velg alternativet for å oppheve blokkeringen. Chatten blir da tilgjengelig igjen.
